tisdag 21 september 2010

val 2010


6 kommentarer:

Anonym sa...

wihihihi!

MINNA sa...

GÖTTEDET!!!!!

Lisa Ewald sa...

hehe

Sara Hansson sa...

Hej Lisa. Jag heter Sara och jag älskar dina collage. Speciellt alla. Jag älskar också dina helt vanliga teckningar. Speciellt dom som har nåt slags krämig färg, typ pastellkritor eller gulasch (heter det så? är det en soppa eller en färg eller båda..). Ett förslag på ordvits till din teckning med hårtopparna är att "inför ___insert valfritt ord_____ är jag som hårtoppen: kluven". Du vet som "smaken är som baken: delad" skämtet.

För övrigt ser jag också mycket fram emot att göra motstånd gärna tillsammans med dig. Jag hoppas du kommer på Alliterationer mot Alliansens Utflykt mot Utförsäkringar idag. Det blir fika och roliga lekar. Det ska löna sig att göra motstånd.

Du är tuff & bra.

Med vänliga hälsningar
din sister in the struggle

Sara Hansson sa...

Ja just det jag glömde säga att jag älskar met när du har storhetsvansinne. Ha gärna det jämt

Lisa Ewald sa...

Hej Sara.
Tack för ditt brev det gjorde mej mycket glad. Haha, åh gulasch, I wish att det hette så. Heter tyvärr gouache (tror det stavas så) när det handlar om färgen och inte soppan. Men asså det som är kletigt på mina teckningar är nog tuschpennor av olika slag, just nu är jag inne på ett paket jag köpte på Tiger för 10 spänn. Gillar din ordvits och ska suga på att använda den i framtiden. Asså istället för att säga "smaken är som baken" så brukar min mamma säga "Smaken är som RÖVEN - KLÖVEN". Känns lite mindre rumsrent.

Hoppas utflykten var kanongo, vilket jag kan tänka mej, jag har haft magkatarr i typ en vecka nu och kunde därför inte komma.
SPEGELBILD på du är tuff och bra.
Sweetezt love and see you soon
/Lisa